onsdag 30 september 2009

Inlägg #16: The Sauna

Vi tänkte basta ikväll, men det finns bara en bastunyckel i huset så vitt vi vet (vi har i varje fall ingen egen), så vi måste svänga förbi en granne och hämta den. Och vad skall vi äta..?



En vanlig afton i hushållet Barvaeus-Krantz helt enkelt.

UPDATE: Middagen blev supersmarrig!

"Top Chef-style"

"Men hallå! Fy vad osmakligt!"

Inlägg #15: The Grisförkylningen..? (1000 besökare - WOHOO!)

Nä, någon svininfluensa har vi inte drabbats av tror vi, men faktum kvarstår att Axel legat i sängen och snorat ett par dagar (lathet? sjukdom? ingen vet säkert...). Lite segt, men vad gör man?

Anton har passat på att ta hand om kropp och själ idag: i ottan var han uppe och sprang ett varv i Central Park, och därefter kom han hem och tog en kvick dusch innan han rände ned till Svenska Kyrkan och en lunchmässa. När han kom hem låg Axel fortfarande och sov...

Men Axels dag började noga räknat långt före Antons, i och med att han satt uppe efter midnatt och kollade på allehanda "Meme":s fram till klockan halv fyra på morgonen. Tack vare denna osunda dygnsrytm var han dock vaken när David Carlsson plockade bloggens 1000:e besöks-oskuld (way to go David!).

Planen för kvällen är att försnilla en bastunyckel från någon intet ont anande granne, och sedan svettas ut förkylningen inför morgondagens körrepetition i kyrkan. Gossarna ska sjunga gospel, en tämligen ny erfarenhet för dem båda (även om Anton lyssnat på skrämmande mängder gospel på Spotify... visade det sig). Mer om detta efter morgondagens rep. (Btw: Axels mor Margareta fyller år imorgon, så grattisönskningar kan förmedlas i kommentarsform.)