tisdag 13 oktober 2009

Inlägg #26: the Tuesday afternoon

Efter en fullpackad Columbus day så tog vi det lugnt i morse och njöt av lite finkultur från Nickelodeon. Magnus försökte bota sin uttorkning från flygresan hit med fyra koppar kaffe till att börja med och Anton hjälpte honom genom att kontinuelit brygga nytt, som den goda vännen han är! Axel sov lite extra denna morgon ända till även han kände doften av det nybrygda svarta guldet som ställdes på hans nattduksbord.

På eftermiddagen laddade Magnus och Axel för att ge sig ut i Central Park för att springa för första gången, invigning av Axels mycket snabba och nya löparskor medans Anton skulle möta upp en barndomsvän från gatan hemma i Bromma på Time Square som numera studerade dans på Broadway.

Axel och Magnus sprang så bra att det tillochmed han springa och handla mat och laga långt innan Anton kom hem, inte illa för en första runda.

Anton mötte upp sin bardomsvän Cissi som han inte sett på 15 år, "Facebook - connecting people" drack kaffe och fick reda på alla heta ställen hon funnit under sina månader här. Utöver det fick han även en privat visning av Brodway Dance Center och fick se några klasser som kördes medans han var där, mycket kul att få se.


Cissi utanför Broadway Dance Center
AK