tisdag 8 december 2009

Inlägg #45: the Helt Vanlig Vardag (I New York, så den är givetvis avsevärt mycket coolare än er vardag därhemma. Givetvis.)


[Tack mamma Margareta för habilt kameraarbete]

OBS! Besökare #6000 är runt knuten! Titta vilket nummer DU är!

Inlägg #44: the Cipriani-Gig (en kulinarisk upplevelse)


Idag ska vi sjunga på toksnajdiga "Cipriani", så det uppstigning i ottan. Klockan är strax före åtta på morgonen, och till och med Anton verkar lite seg (update, 0.02 sekunder senare: jag tar tillbaka det där - Anton är INTE seg).

Uppdatering senare på kvällen:
Vi anlände till Cipriani, finkädda och peppade, och direkt vid ankomsten blev vi ledda till vår loge (aka. "supercoolt backstageområde med gratis dryck"-stället).



När vi soundcheckat på scen ackompanjerade av Anders Berglunds kompetenta komp (haha.) var det dags för utfodring. Anton rapporterar från hela måltiden:





Det blev lite tajt om tid när vi glufsat i oss det ovan beskrivna julbordet, så efterrätten fick vänta tills efter konserten. Vi ställde upp oss, tågade ut i salen, och hänförde lyssnarna (ca 500 businessmen och -kvinnor)med vår änglalika sång.


Konserten gick över förväntan, mycket tack vare våra grymma solister och Lages (kantorns) ivriga dirigerande, så det var med lätta hjärtan vi återvände till logen och den väntande efterätten... (vi vet: helt fel fokus. "Berätta mer om konserten!" Nej, vi är mer intresserade av mat, och så är det.)



Nu är klockan redan onsdag, och vi har precis bastat (kanske för sista gången här). Vi är rödrosiga, trötta, men framförallt nästan skrämmande snygga. God morgon Sverige - i New York säger vi godnatt!