torsdag 5 november 2009

Inlägg #32: the Total Uttråkning/Night Out..?


Som de vassa marknadsförarna vi är, har vi de senaste dagarna lämnat Er läsare törstande efter den annonserade uppdateringen. Mycket genomtänkt, vi vet.

Alltså: Vi hade så kopiöst tråkigt hemma i lägenheten att Axel började spela på glas och Anton gick och gömde sig i garderoben. Framåt kvällen insåg vi det ohållbara i situationen
och gav oss ut på New Yorks gator i jakt på äventyr. Vi slöt (som vanligt) upp med Filip och denne ledde oss till ett tidigare outforskat område av krog-New York: 9th Avenue. På 9th hittade vi inte bara en asiatisk restaurang med $3-öl och en Maria Bergenhem, utan dessutom ett tjugotal pubar som visade finalen i Baseball World Series. New York Yankees tog sig an ett gäng lallare från Philadelphia, och vi, baseballfans som vi är, jublade vi glatt när vårt hemlag avgick med segern. Grattis Yankees! (det är så de heter va..?)

På den lilla puben där vi upplevde denna historiska (?) seger, skaffade vi oss dessutom en ny bekantskap. Olle Sigvardsson är ett ca 30 cm långt skelett i orangefärgad plast, och vår nye vän. Han fick följa med hem, och alla eventuella juridiska ärenden rörande Kings of New York kommer hädanefter skötas av Olle (han nås lättast genom brevduva).

Olle vinkar och säger "Hej bloggen!"