måndag 14 december 2009

Inlägg #50: the Last Inlägg - KoNY tackar för sig!

I begynnelsen skapade de Bloggen. De pillade, knåpade och skrev, och de sade till varandra: "Detta är gott". Därefter vårdade de Bloggen ömt och fyllde den med sagor från den stora staden New York; sagor om tropisk värme, om sight-seeing, om Kristina på Carnegie, om nya gitarrer, om Blatte United, om mystiska dinosaurienäsor, om pubrundor, om Svenska Kyrkan, om landskamper, om Columbus Day, om musikseminarium, om Idol-Daniel, om hummelflickan, om Filip och Maria, om gatumusicerande i Central Park, om Halloween, om julbasaren, om karaoke, om Sofia & Anna, om TP, om Lucia och om en massa annat...

Det sägs ju att tiden går fort när man har roligt, och vår vistelse här i New York måste vara världens bästa exempel på det; det känns inte alls som att det var länge sen vi anlände till lägenheten på Park för första gången. Vi minns hur vi tittade oss omkring och sa "nu när det finns karlar här i huset ska det minsann sättas upp tavlor!". Tavlorna står kvar längs med väggarna, och detta är bara en av alla de saker som vi planerat att göra med aldrig kom oss för. Den här staden är verkligen fantastisk: fantastiskt stor, fantastiskt skrämmande, men mest av allt, fantastiskt fantastisk.

Under de här tre månaderna har vi fått minnen och vänner för livet. Det är omöjligt för er läsare att helt förstå allt underbart som hänt oss här, trots att vi gjort vårt bästa för att hålla er informerade. Vi hoppas ändå att ni uppskattat våra små inlägg, och att ni kanske till och med - någon gång ibland - vänt blicket västerut och drömt om detta myllrande, magiska, mysterium:

New York.




Till alla våra vänner här i New York - vi kommer sakna er!

2 kommentarer:

  1. Vi kommer sakna er också!

    SvaraRadera
  2. Och vi tackar er!
    För att ni höll oss uppdaterade på ert ypperliga sätt.
    Kings of New York for the best blogg award!

    SvaraRadera