fredag 11 december 2009

Inlägg #46: the Forsberg Brothers & Julstämning

Härom dagen fick vi nöjet att sitta med och lyssna på bröderna Forsberg, Filip och Simon, när de övade inför söndagens gudstjänst:



När vi återhämtat oss från de ovan redovisade musikgenierna gick vi till Rockefeller Plaza för att titta på granen (den vi inte lyckades se tändandet av).



Bara ett stenkast från skridskobanan ligger varuhuset SAKS som, minst sagt, tar sitt fasadpynt på allvar...



Ikväll ska Axel gå på generalkonsulatets julfest som Margaretas dejt, och under tiden passar Anton och Maria på att äta en romantisk middag på restaurang (ryktas om nåt ställe i Brooklyn..?). Det är verkligen inte många dagar kvar nu, och varje minut känns plötsligt dyrbar. Imorgon är det dags för kyrkans stora Luciaföreställningsdag (krångligt ord); vi kommer ha tre föreställningar och det totala antalet sålda biljetter är drygt 1800. Alltså, när vi gör bort oss imorgon genom att sjunga fel, svimma, och av misstag tända eld på någon stackars tärnas hår, så kommer vi göra det inför cirka 600 personer per föreställning. Wish us luck!

Justja: besökare #6000 blev Edward! Bild är på gång!

3 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Okej. Det här inlägget är officiellt mitt! Moahahahahaaaa! Pedalen är min och ännu en titel i högerspalten!
    Moahahahaa!
    http://www.youtube.com/watch?v=7edeOEuXdMU

    Tack som tusan! (finns ju faktiskt mammor som läser detta) :D

    SvaraRadera
  3. Den där Blott en dag-videon är banne mig bland det finaste jag hört. Har haft den som ett smäck i huvud ända sen igår!

    SvaraRadera